O nama

Floki je novi, domaći brend nastao u srcima mladih roditelja, dvoje dizajnera sa željom da svom detetu omoguće igračku koja je funkcionalna, edukativna i koja od malih nogu razvija osećaj za lepo.

Ideja nam je bila da prostor za igru i odrastanje mališana oplemenimo jednostavnošću, minimalizmom, prirodnim materijalima i nežnim, ali razigranim bojama.

 

ESTETIKA

Estetika nam je jako važan korak u samom procesu, jer od nje i krećemo, a tu ideju pretvaramo u živopisne proizvode koji će mališanima privući pažnju i pozvati ih na aktivnost i igru. Vaš dom će oplemeniti harmonijom i sofisticiranim dizajnom za koji se zalažemo.

IZ SRCA SRBIJE

Veliku podršku pružamo lokalnoj zajednici. Sam proces izrade ne bi bio moguć bez angažovanja proverenih majstora sa dugogodišnjim iskustvom i uvek prisutnim entuzijazmom. Sve materijale naručujemo preko domaćih distributera.

RUČNI RAD

Svaki naš proizvod se pravi ručno u Srbiji, po porudžbini, što nam omogućava da posvetimo veliku pažnju kvalitetu izrade i detaljima. Imajući u vidu da su naši proizvodi namenjeni najmlađima, radimo isključivo sa najkvalitetnijim materijalima.

Zavirite u našu radionicu

 

KONTAKT

+381642060950

flokitoys@yahoo.com

KONTAKT

+381642060950

flokitoys@yahoo.com